30 september 2012

Leg i Photoshop

Jeg har været i gang med at lege lidt med Photoshop. Har altid godt kunne tænke mig, at få lavet nogle fede Black & White billeder, men synes aldrig de er blevet helt som jeg gerne ville have dem. Dette skyldes også at funktionen i Photoshop, der hedder Black and White... er meget standard, og man skal lige lege lidt med farverne, før de bliver helt som man vil have dem.

Her er resultatet fra i dag...

Foto: Marie Kristine Bay Pedersen
Foto: Marie Kristine Bay Pedersen
Foto: Marie Kristine Bay Pedersen
Billederne er ikke hundred procent sort/hvid, da jeg synes det er meget fedt med det lille retro touch af den oprindelige farve. De er lavet af et lag af det oprindelige billede med "soft light" og et lag "black and white", hvor jeg efterfølgende har leget med farverne for at få det bedste resultat. Til sidst har "black and white" laget fået en opacity på 90 % for at få den lækre farve øverst. Og færdig... Slet ikke så svært som jeg troede.

De fine billeder af børnene tog jeg da min mand og jeg var tre uger i Tanzania for at bygge en børnehave sammen med 20 andre unge fra Danmark. Super fed oplevelse at møde sådan nogle glade børn.

Ha en dejlig weekend :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)