22 april 2014

Siden sidst...

- Er der sket mange ting!


Når man opdager, at det er en hel måned siden, at man sidst har været inde på sin blog, så finder man ud af, hvor travlt man har haft det. For der er godt nok sket meget.

Langt om længe er Børnefestivalen blevet afholdt, så nu kan jeg endelig tænke på andet end det. Men det var virkelig en fed oplevelse. Jeg opholdte mig i Arena Randers, hvor scenen var og hvor alle børnene mødes når de ikke var på hver deres skole. Så her var vi omkring 1.500 mennesker, når vi var flest. Billederne her er fra lørdag aften, hvor Mohamed Ali gæstede festivalen og ellers var der gak og løjer med de tre konfrontier, Rikke, Rune og Rasmus. Det var et hit!
Nærmest dagen efter at festivalen var slut, blev Junior syg, og han var syg i halvanden uge med forkølelse og opkast ang mas. Vi var endda nødt til at tage et smut på Viborg Sygehus, da han var blevet helt slap og dehydreret. Det var bestemt ikke nogen rar oplevelse.
Han nåede dog alligevel lige at blive rask til påsken, hvor vi havde planlagt et smut til Sjælland for at besøge nogle venner. Det var en rigtig hyggelig tur, hvor mændene var ude og kører gocart og vi piger blev hjemme og lavede påskeæg fyldt med citronfromage. Det var sååå lækkert. Det var meget sjovt at lave med balloner mv. - men husk, at vi du selv skal lave det, så skal chokoladen lige nå at køle en lille smule af inden du kommer det på ballonen. Ellers får man det ud over hele køkkenet og på alt sit tøj. Og jeg taler af erfaring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)