08 februar 2011

8 idéer til valentins dag

Valentins dag er årets store kærlighedsdag, og mange bruger denne anledning til at forkæle sine kære. Dagen er ikke specielt brugt hos os, da min mand heller vil give og forkæle på alle andre dage, når han har lyst, end fordi nogen har bestemt det for ham. Så den er jeg med på. Men jeg faldt nu over nogle gode idéer man kan bruge både til valentins dag og også alle andre dage, hvor samleveren har brug for lidt ekstra forkælelse.

1. Skab den gode stemning
Et ordentligt oprydet soveværelse og nyt sengetøj kan gøre underværker. Her udover kan der yderligere skabes stemning med levende stearinlys (evt. duftlys), friske blomster og din yndlings afslapningsmusik.

Foto: Google


2. Morgenmad på sengen,
er altid et hit. Det kan få selv det største B-menneske til at vågne glad og veludhvilet. Gør det simpelt med juice, kaffe, frisk frugt (og bær), croissanter og yoghurt. Gør det lidt ekstra lækkert med det fine stel, du ellers kun bruger til gæsterne.

Foto: Google
3. Frisk op
Tag et dejligt bad sammen og brug nogle dejlige sæber til at forkæle og sæbe jer ind med.
Min favorit sæbe er fra Derma Eco. Det er fordi konsistenser er super lækker og så er den svanemærket, astma- og allergimærket og økocertificeret. Så det hele er både godt for mig, miljøet og naturen.

Foto: Derma.dk/Presserum


4. Picnic
Lav picnic i stuen med et tæppe, nogle stearinlys og lækker nem mad. Dette kan man nemt få en hyggelig eftermiddag til at gå med.

5. Kærligheds zoneterapi
Massér hinandens fødder kærligt, så der rigtig kan blive slappet af i fødderne.
6. Rygmassage
Massér også hinandens rygge og resten af kroppen. Det kan være forførende og hvem ved, hvad det kan føre til.

7. Total afslapning?
Tag en lille lur eller hvad i ellers kan finde på i sengen.

Foto: Google


8. Middag for to
En rigtig god afslutning på sådan en valentins dag er en god middag for to. Tag jer tid til at lave en lækker middag sammen, for selv tid i køkkenet sammen kan være yderst hyggeligt.


Så nu er der ikke så meget andet at sige end - glædelig valentins dag - og alle andre dage der skal gøres noget ekstra ud af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)