23 juni 2011

Boligdrømme

Det jeg ønsker mig lige i øjeblikket, er at min mand og jeg får et endeligt svar på, hvorvidt vi må købe drømmehuset ligfe nord for Silkeborg. Det kunne være fantastisk - ikke fordi, at huset er et vidunder, men fordi vi bare kan se så utrolig mange muligheder i grunden, og i at bygge en ny og flot villa der. Grunden har en dejlig udsigt og så er den stor. Så det ville bare være vidunderligt.
Også fordi vi ikke vil se endnu en drømmebolig blive tværet ud af dumme mennesker, der ikke ser det samme som vi gør.
Vi vi er heldige at få denne grund, så vi kan bygge et helt nyt og lækkert hus, kan jeg ikke lade være med at drømme om alle de fantastiske møbler man kan få og sætte ind i huset. Drømmemøblet over dem alle er selvfølgelig Ægget.
Denne prægtige stol er jeg simpelthen nødt til at eje engang. Men desværre bliver det nok ikke en original, for så mange penge har jeg nok ikke bare tilovers en dag.
En anden stol jeg også er helt vild med er Panton stolen, og hvor fedt kunne det ikke lige være at have sådan nogle til at stå rundt om spisebordet. Hvis jeg en dag bliver rig, så køber jeg disse efter at jeg har købt huset til at sætte dem ind i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)