23 juli 2014

Sommerdag i Odense
På vores ferie på Fyn, skulle vi have en dag i Odense, men hvad skal man lige lave i Odense??? Tja, vi ville ikke rigtigt på museer, men bare nyde det gode danske vejr i Odense. Så vi startede med at spise brunch på Café Kræz. Vi bestilte plads hjemmefra så vi kendte ikke til caféen inden, men det er åbentbart en meget kendt og populær café i Odense. Og maden smagte rigtig lækkert. Herefter gik vi en tur op og ned ad gågaden og jeg var især betaget af en butik ved navn Pinoc. En mode og livsstilsbutik med alle de lækre mærker. Så den kunne jeg nemt få tiden til at gå i.
Da vi havde set det meste af gågaden besluttede vi os for at gå en tur ned i Eventyrparken som ligge i centrum lige bag domkirken. Hyggelig og lækker specielt med det helt fantastiske vejr der var den dag. Så her fik vi lidt og drikke og Junior fik lov til at kravle rundt og hygge sig på græsset.
Herefter gik vi et smut op i gågaden igen for at gå videre til Den Gamle Landsby som jeg tror området omkring H.C. Andersen hus hedder. Der var i hvert fald nogle rigtige hyggelige, små huse. Her lå også Fyrtøjet. Et teater for børn og barnlige sjæle, og hvis Junior havde været lidt større skulle vi nok også have været inde og se et stykke. Men da vi kom forbi var de igang med et skuespil med en blanding af mange af fortællingerne. Jeg vil tro at det var en "teaser" for at lokke folk til teateret og det virkede på mig. Jeg gad da godt se sådan et stykke, hvis blot Junior igen havde været lidt større.
Til slut skulle vi finde et sted at spise. Det var en større opgave. Vi havde fået af vide, at vi skulle prøve Flammen med de havde ikke plads, så vi måtte videre på vores søgen. På FB spurgte jeg mine Odense venner om hvor man skal spise henne, og forslag til dette blev Mamma's, Den Grimme Ælling, Café Gertrud og Kok og Vin. Vi ente dog på Jensens Bøfhus, da vi skulle til tidligt af hensyn til Junior. Men til gengæld vil jeg så sige at det var den bedste Jensens jeg nogen sinde har været på. Stor ros herfra! Maden smagte dejligt og maden kom efter 10-15 minutter. Det var hurtigt synes jeg...
Så skal du en tur til Odense, så er der her i hvert fald nogle ret gode forslag til hvad man kan lave..

God Sommer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)