24 november 2011

Kun én måned til JUL

Ja, overskriften siger det meste. Det er i dag den 24. november og der er kun én måned til det er juleaften. Hvor er det bare vildt at tiden går så hurtigt. Men det er fint nok. Jeg elsker jul, så det gør ikke noget at det ikke føles som længe imellem hver. :)
Men da der kun er en måned til jul, skulle aftenen bruges på at få pyntet lidt op til jul. Nu hvor jeg er alene hjemme, da manden er ude og spille bowling med arbejdet, kunne jeg jo lige så godt bruge tiden fornuftigt. Der er masser at pynte op - to hele kasser står bare og venter på at blive pakket ud, så jeg bliver ikke færdig i dag. Men her er lidt billeder af, hvordan det jeg nåede kom til at se ud. Se billederne og kom rigtig i julestemning.

Uhh, jeg elsker nisser - små og store og i alle former. Især Trip Trap nisserne er jeg meget glade for, men de er ikke kommet op i nu, da de skal have en helt bestemt plads, så dem må i se en anden dag.


Min troldegren er ved at have tjent sin værnepligt, men i år kan den godt lige bruges. Den har tabt mange af sine små grene under flytningen - øv øv. Jeg er meget glad for hvid jul og dette kan også ses på min troldegren, hvor jeg har hængt hvid og sølv på. Smukt.Kogler... Skønne kogler, og når man nu bor ved siden af skoven så skal de jo bruges. Her i en glas vase sammen med to planter jeg har fået af noget familie, der var på besøg i weekenden.

Glædelig 24. november :)

HUSK - Min julekalender starter den 1. december, så husk at følge med i de gode sager du kan lave i hele december.