26 maj 2013

Barnevognskøb

Odder Zip i Sort/Hvid med X-Dream stel

Man skulle nok ikke lige tro det, men købet af en barnevogn er godt nok en stor beslutning - eller det var det i hvert fald for Morten og jeg. Vi har længe bestemt os for, at vi skulle nok have en Emmaljunga, men ville alligevel se, hvad markedet havde at byde på. Og efter mange overvejelser entet vi så med at bestille en Odder Zip barnevogn i Sort/Hvid.
Fordelene ved denne vogn frem for Emmaljunga (efter vores mening) var, at kvaliteten på denne vogn bare var kræset noget mere om. Vi køber ikke en vogn for, at skifte den ud til et muligt nummer 2 barn, så derfor var det vigtigt for os, at vi købte en vogn vi mener kan holde i mange år. Derudover så var stellet og bremserne bare klart bedre end på Emmaljunga. Man skal kun have fat i bremserne en gang her, hvor man skulle have fat i den to steder på en den anden model. Selve barnevognskassen er også støttet hele vejen rundt på dette stel, hvor den kun er støttet på midten på Emmaljunga.
Nu kommer det nemt til at lyde som om, at Emmaljungaen er noget bras, men sådan er det nu ikke ment, for vi var virkelig i tvivl! Emmaljungen er super nem, at tage af og på stellet, hvor vi mener Odderen er noget mere bøvlet. Og ellers er der jo virkelig mange ligheder på de to vogne.
Vi kører rundt i en forholdvis stor bil, men vi har ret tit Nala med ud og kører, så derfor fylder hundeburet en del i bagagerummet. Her var det dog også Odderen der vandt for os, da den var noget mindre end Emmaljungaen - så nu kan vi have alt inde i bilen, når vi skal på ferie. :) Nu håber jeg bare vi bliver glade for den!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)