04 maj 2013

Orihuela Costa

Nu er det efterhånden længe siden, at jeg har været en tur forbi bloggen, men der er også sket en del ting siden sidste indlæg. Blandt andet har vi haft en uges ferie i Spanien. Her havde vi lånt en lejlighed i Orihuela Costa, 45 km syd for Alicante. Super lækkert sted med flere pools og grønne områder. Vi følte begge at vi trængte voldsomt til ferie og så måtte vi hellere komme afsted nu, inden jeg kommer for langt hen i graviditeten.


Ferien blev planlagt sammen med et vennepar fra København. Det var godt nok begrænset, hvad vi kendte til hinanden inden - men det kom vi da til :). Os piger var begge meget enige om, at vi absolut ikke gad og lave mad, nu når vi endelig havde ferie, så, med undtagelse fra morgenmad og enkelte frokoster, spiste vi ude. Så er der ferie for mig. Maden stod blandt andet på tapas ved poolen og spareribs på den engelske pub. Vi boede lige midt i et englænder område, så det bar maden også stor præ af. Men det var hellere ikke dårligt.
Billedet af færgen, er faktisk en gammel færge der er blevet trukket op på land og lavet om til en restaurant. Den lå i Torrevieja, 10 minutter nord for lejligheden, men da vi havde lejet bil, som skulle afleveres tom for diesel, så kunne vi jo kører alt det vi ville. Maden ombord var efter min mening en blandet fornøjelse. Hvis man er til kød, så skal man helt sikkert vælge denne restaurant!! For kødet var en sand fornøjelse, og helt klart også det man betalte for. Det var så lækkert og mørt, at det var en drøm.  Jeg var bare ikke stor tilhænger af tilbehøret. Det var pommes og sovs (sovsen var super god) og så ikke mere. Jeg kunne måske godt lige have haft noget salat eller andet, som kunne pynte tallerkenen lidt, men det var der ikke. Så jeg fik Beef Filet med pebersovs og pommes. Men stedet var en oplevelse værd. Hvis man kommer der en dag, hvor det ikke regner, som det desværre gjorde for os, så må stedet være fortryllende.
En pludselig indskydelse en af dagene blev, at vi da måtte finde ud af, om der ikke blev lavet vin i området. Så vi kørte nord på og ledte længe og fandt enkelte små vinmarker, men ikke et sted med rundvisning desværre. Til sidst kørte vi til en moderne udgave af vingårde - det vil sige, at det var en fabrik. Men her fik vi da købt noget vin, som vi kunne have med hjem.
Vi piger havde på forhånd planlagt, at vi skulle have en dag med massage. Når man bære rundt på et barn værd, så må man godt!!! Og skønt var det. Efter længere tids søgen fandt vi endelig stedet, der bare lå i to minutters gåafstand fra lejligheden. Cocos hed stedet og det var altså også en oplevelse at komme ind her - især for drengene. Lyserødt over alt og højt hår er ingen overdrivelse. Men massagen var dejlig. Men når vi nu fik lov til dette så skulle drengene jo også noget - og det kan godt være vi begge venter vores første barn, men vi havde sandelig også to børn med på turen. For lige ved siden af lejligheden lå en kæmpe go-cart bane, og her blev der kørt om kap. Og drengene (for det var de) hyggede sig.

Helt generelt, så tror jeg ikke stedet her er besøgt for sidste gang. Især området ved lejligheden er super godt for børnefamilier. Så det kunne nemt være et sted man skulle besøge igen. Så det kan anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg takker, bukker og nejer for kommentarer :)